Ticket Restaurant maaltijdcheques: waar gebruik ik ze?

ticket restaurant maaltijdcheques waar gebruiken
Krijg je op het werk maaltijdcheques? Dat is een fijn extraatje! Maar de volgende vraag is dan: waar kan ik die precies gebruiken? En kan dat bijvoorbeeld ook online? Wij geven je meer uitleg op de vraag: waar kan ik  Ticket Restaurant maaltijdcheques gebruiken?

Maaltijdcheques Ticket Restaurant waar gebruiken?

Met je maaltijdcheques van Ticket Restaurant kun je in een groot netwerk aan handelszaken terecht. Dat gaat van supermarkten en buurtwinkels tot restaurants of supermarkten.

Online zoek je heel eenvoudig op welke zaken de maaltijdcheques aanvaarden. Er is ook de handige TicketFinder-app. Daarop bekijk je snel het saldo van je kaart. Je vindt er bovendien ook informatie over de restaurants en winkels in de buurt waar je je Ticket Restaurant-maaltijdcheques kunt gebruiken.

Interesse?

Vraag je Ticket Restaurant maaltijdcheques aan

Hoe weet ik of een handelszaak mijn Ticket Restaurant aanvaardt?

Je kunt op verschillende manieren weten of een handelszaak jouw maaltijdcheques aanvaardt:

  • Download de mobiele app TicketFinder op je smartphone. Daarin zoek je eenvoudig handelszaken op.
  • Surf naar ticketrestaurantkaart.be. De website biedt je een overzicht van deelnemende winkels of restaurants.
  • Let op de Ticket Restaurant Card-sticker aan de ingang. De meeste zaken in het Edenred-netwerk hebben zo’n zelfklever. Zo weet jij meteen of je jouw maaltijdcheque kunt gebruiken.

Ticket restaurant maaltijdcheques

Online betalen met je maaltijdcheques?

Snel online een lunch kopen en laten leveren op het werk? Met Ticket Restaurant betaal je die ook met je elektronische maaltijdcheques. Dat kan intussen al enkele jaren. Het systeem is eenvoudig:

  • In de check-out selecteer je Ticket Restaurant of Ticket Ecocheque
  • Je komt op de beveiligde betaalpagina van Edenred.
  • Voeg de PAN en CVC-ID’s in (die staan op je kaart).
  • Bevestig je bestelling en ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Zo wordt online betalen met je maaltijdcheques even eenvoudig als met je bankkaart! Op de specifieke website ontdek je ook waar je online met je maaltijdcheques kunt betalen.

Werkgever en wil je maaltijdcheques aanbieden?

Wil je als werkgever maaltijdcheques aanbieden? Vergelijk dan eerst welke maaltijdcheques bij jouw bedrijf past. Hoeveel kost het je in totaal? Wat is de werkgeversbijdrage? Wie heeft recht op maaltijdcheques?

Vraag nu verschillende offertes van uitgevers van maaltijdcheques aan. Jij ontvangt vervolgens gratis offertes op maat. In alle rust en volledig vrijblijvend kies jij daarna het systeem dat bij jou past. Handig, toch?

Met Ticket restaurant maaltijdcheques kan u éénvoudig betalen in restaurants, supermarkten, enz. Bovendien geniet u ook nog van een aantal extra voordelen.

Verder lezen

Sodexo is één van de grootste spelers op de Belgische markt. Duizenden bedrijven gebruiken hun maaltijdcheques. Wij lijsten de belangrijkste punten voor u op.

Verder lezen

Wie maaltijdcheques van Monizze bestelt wordt verzekerd van een veilig netwerk, een snelle service en een uitgebreid klantenservice en een gebruiksvriendelijke applicatie voor gsm. Ontdek nu de talrijke voordelen!

Verder lezen