Ticket Restaurants en Uber Eats: het beste van twee werelden

ticket restaurant uber eats

Supermarkten, restaurants, buurtwinkels,… Ticket Restaurant maaltijdcheques worden in een groot aantal handelszaken aanvaardt. In maart 2019 besloot Edenred echter nog een stapje verder te gaan.

Bestelt u graag uw lunch of avondmaal via Uber Eats? Dan krijgt u nu ook de mogelijkheid om uw bestelling met Ticket Restaurant maaltijdcheques te betalen.

Met deze exclusieve en innovatieve samenwerking hopen Uber Eats en Endered nog meer gebruikers aan te spreken om op een toegankelijke manier een gezonde en gevarieerde voedingsstijl aan te nemen.

Ticket Restaurants en Uber Eats: innovatief, eenvoudig en snel

Dat steeds minder mensen contant geld op zak hebben, is niets nieuws. Dit bleek ook uit een studie bij de consumenten van Uber Eats. Deze toonde namelijk aan dat klanten meer betalingsmogelijkheden wensen bij de afrekening van hun bestelling. Kamilla Lambotte, Manager bij Uber Eats geeft het zelf ook aan: “Om aan de noden van al onze klanten te beantwoorden, bekijken we per land voor welke betalingsmogelijkheden er de voorkeur gedragen wordt. In België ging deze voorkeur onmiskenbaar naar elektronische maaltijdcheques!”

Ook Edenred is verheugd met deze samenwerking. Maaltijdcheques bij werknemer en werkgever als extralegaal voordeel zijn dan ook razend populair. “Met deze samenwerking spelen we niet alleen in op de laatste trends, maar beantwoorden we ook aan de behoeften van de maatschappij.” stelt Oliver Bouquet, Managing Director bij Edenred Benelux aan. “Leveringen van maaltijden worden steeds populairder en de betaling met Ticket Restaurants maaltijdcheques worden zeer gewaardeerd.”

Waar kunt u Ticket Restaurant maaltijdcheques nog gebruiken?

ticket restaurant uber eats

Buiten deze nieuwe en innovatieve samenwerking kan u uw Ticket Restaurant maaltijdcheques ook in tal van andere handelszaken gebruiken. Denk maar aan supermarkten zoals Colruyt, Aldi, Carrefour, Delhaize,…

Ook kleinere buurtwinkels kunnen uw maaltijdcheques aanvaarden. Dit kunt u op twee manieren te weten komen:

  1. Dankzij de TicketFinder app;
  2. Dankzij de Ticket Restaurant Card-sticker aan de ingang van elke handelszaak die deel uitmaakt van het Edenred-netwerk.
Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.