Verwen uw werknemers met Ticket Restaurant maaltijdcheques

Maaltijdcheques blijft het favoriet extralegaal voordeel van de Belg. U kan ermee betalen in restaurant, supermarkten, horeca-zaken, enz. Met een Ticket Restaurant geniet u daarbovenop nog van extra voordelen.

Vraag uw Ticket Restaurants maaltijdcheques aan

Ontdek hier hoe een Ticket Restaurant u het leven vergemakkelijkt en vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor maaltijdcheques.

Geniet van een extra koopkracht van €1.760/jaar met Ticket Restaurant maaltijdcheques

Wist u dat één op de drie Belgen al genieten van Ticket Restaurant maaltijdcheques? Het is voor veel werknemers dan ook een onmisbare factor in het salarispakket. Als werkgever beloont u namelijk uw medewerkers met een extra aanvulling op hun loon, die hierdoor een extra stimulans krijgen.

De Ticket Restaurants zijn, net zoals alle maaltijdcheques , vrijgesteld van RSZ en personenbelasting (zolang de voorwaarden nagestreefd blijven) en kunnen uw werknemers een extra koopkracht van € 1.760 per jaar opleveren.

Edenred ticket restaurant maaltijdcheques

Edenred Ticket Restaurant: Tot 58% goedkoper dan een loonsverhoging

Ticket Restaurant maaltijdcheques zijn een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer. Waarom?

  1. Bij een loonsverhoging zorgt de betaling van de RSZ en bedrijfsvoorheffing ervoor dat de werknemer maar weinig overhoudt aan het einde van de rit. Doordat u op Ticket Restaurant maaltijdcheques  geen RSZ en personenbelasting hoeft te betalen, kost het uitreiken ervan u een stuk minder aan loonkosten.
  2. Met een Ticket Restaurarant hoeft u enkel rekening te houden met de administratieve behandeling door de leverancier. Zodoende kan het uitreiken van Ticket Restaurant maaltijdcheques tot 58% goedkoper zijn dan een salarisverhoging.

Tot € 2 aftrekbaar per Ticket Restaurant maaltijdcheque

Als werkgever kunt u de zichtwaarde van de Ticket Restaurant maaltijdcheques zelf bepalen en beheren. Sinds 1 januari 2016 bedraagt de nominale waarde € 8 per maaltijdcheque (waarvan het maximum werkgeversaandeel € 6,91 bedraagt en de eigen inbreng van de werknemer op € 1,09 blijft staan).

Concreet betekent dit dat u als werkgever € 2 per maaltijdcheque kan aftrekken, voor zover u het maximum bedrag van € 6,91 niet overschrijdt.

Ontdek zelf de voordelen

Elektronische maaltijdcheques binnen een breed netwerk

Ticket Restaurant maaltijdcheques bieden heel wat voordelen. Bovendien zijn de maaltijdcheques elektronisch te verkrijgen. Hiermee geniet u van een groter gebruiksgemak, een aanzienlijke tijdwinst en draagt u bij aan een beter milieu.
Elektronische maaltijdcheques zorgen er tevens voor dat u in een uitgebreid aanvaardingsnetwerk terecht kom van zo’n 20.000 Horeca-etablissementen en handelszaken die allemaal, via een handige mobiele app, eenvoudig terug te vinden zijn.

Overtuigd door de Ticket Restaurant maaltijdcheques?

Wilt u uw medewerkers ook laten genieten van Edenred Ticket Restaurant maaltijdcheques? Vul dan uw gegevens in en wij bezorgen u gratis en volledig vrijblijvend een offerte aan die voldoet aan de eisen van uw bedrijf.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.