Sodexo maaltijdcheques bestellen: simpel en voordelig

Sodexo is één van de grootste spelers op de Belgische markt. Duizenden bedrijven gebruiken hun maaltijdcheques. Bedrijfsleiders die Sodexo maaltijdcheques bestellen, maken dan ook een goede keuze. Wij lijsten de belangrijkste punten voor u op.

Wie is Sodexo?

Sodexo is een uitgever van maaltijdcheques. Het bedrijf werd in 1965 opgericht. Momenteel werken er 250 werknemers. Met meer dan 80.000 klanten en twee miljoen gebruikers is Sodexo het bekendste maaltijdchequebedrijf van België. Een Belg op vier komt dagelijks in contact met de maaltijdcheques van Sodexo.

Hoe kan ik Sodexo maaltijdcheques bestellen?

Heel eenvoudig: via hun website kan je een aanvraag tot maaltijdcheques indienen. Werkgevers moeten wel voldoen aan verschillende voorwaarden. Ten eerste bekijkt Sodexo jouw kandidatuur. Daarna geeft het toestemming om maaltijdcheques te bestellen. Als laatste krijgt ook iedere werknemer een Sodexo-card.

Vraag uw maaltijdcheques aan

Wat is een Sodexo-card?

De Sodexo-card is de vervanger van de klassieke papieren maaltijdcheques. In 2015 schakelden alle bedrijven over van papieren naar elektronische maaltijdcheques. Op de Sodexo-card kan iedere werknemer zijn saldo bekijken. Je kan het gebruiken in een slagerij, restaurant of andere eetgelegenheid. Handelszaken die een Sodexo-card toestaan, kan je echter herkennen met een sticker aan de vitrine of de betaalterminal.

Wat zijn de voordelen van Sodexo maaltijdcheques?

  • De Sodexo-card is gebruiksvriendelijk
  • Op de Sodexo-card kunnen andere extra legale voordelen staan, zoals eco – of cadeaucheques
  • De cheques worden automatisch gestort via de elektronische kaart
  • Makkelijk te bestellen via website
  • Sodexo heeft meest uitgebreide en gediversifieerde aanvaardingsnetwerk

Lunch Pass, de maaltijdcheque van Sodexo

De maaltijdcheques van Sodexo hebben een eigen naam: de Lunch Pass. De Lunch Pass is een uitstekend motivatiemiddel. Daarnaast bestrijdt het ook absenteïsme op de werkvloer. Een Lunch Pass brengt een besparing van 56 procent ten opzichte van een normaal maandloon. Een groot voordeel voor de gemiddelde werknemer én werkgever.

Is een Sodexo-card veilig?

Sodexo maaltijdcheques bestellen Jazeker, de elektronische kaart is immers een van de veiligste manieren om te betalen. Wie zijn pincode verliest, kan altijd terecht bij de helpdesk van Sodexo. Klanten kunnen een nieuw code aanvragen. Daarnaast kan je bij verlies altijd de kaart laten blokkeren. Na melding van de verloren Sodexo-card kan er een nieuwe kaart aangevraagd worden bij de bevoegde instanties. De nieuwe Sodexo-card wordt bijgevolg geheel kosteloos aan huis geleverd.

Ontdek zelf de voordelen

Sodexo maaltijdcheques bestellen is een goed idee

Met een simpele muisklik kan je binnen enkele weken de Sodexo-kaarten op de werkvloer hebben. Door een uitgebreide ervaring is Sodexo een van de grootste spelers op de markt. Daarom is Sodexo de beste keuze voor maaltijdcheques. Daarnaast is er een mogelijkheid om andere extra legale voordelen op de kaart te zetten. Gemotiveerde werknemers kan je immers belonen met een Sodexo-card.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.