Maaltijdcheques Monizze bestellen: een goede keuze?

Monizze is een van de vier grote spelers in de sector van de maaltijdcheques. Het bedrijf brengt enkel elektronische maaltijdcheques op de markt. Met 200.000 gebruikers palmt Monizze meer dan tien procent van de markt in. Vooral grote bedrijven, zoals KBC en Jan De Nul, maken er gebruik van. Maaltijdcheques Monizze bestellen? Dat lijkt een erg goede keuze.

Waarom kiezen voor maaltijdcheques Monizze?

Bedrijven die maaltijdcheques van Monizze bestellen, kunnen rekenen op een uitgebreide helpdesk. Monizze wil klanten met een snelle service bedienen. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer interessant. De uitgeverij van maaltijdcheques mikt echter op transparantie bij zijn offertes. Klanten moeten niet vrezen voor onverwachte kosten of andere verrassingen. Op de elektronische kaart kunnen niet enkel maaltijdcheques staan, maar ook eco – of cadeaucheques.

Vraag uw maaltijdcheques aan

voordeligste waarde maaltijdcheque

Waar kan ik maaltijdcheques Monizze bestellen?

Werkgevers kunnen maaltijdcheques Monizze bestellen op hun website. Ze moeten wel voldoen aan de verschillende voorwaarden. Met een simpele muisklik kan je een offerte aanvragen. Na de bestelling worden de elektronische kaarten verstuurd. Binnen enkele dagen kunnen werknemers gebruik maken van de elektronische maaltijdcheques.

Wat zijn de voordelen van Monizze-maaltijdcheques?

  • Een snelle service
  • Fiscaal aftrekbare maaltijdcheques
  • Veilig netwerk tegen frauduleuze praktijken
  • Uitgebreide klantenservice
  • Een gebruiksvriendelijke applicatie voor gsm

Brengen maaltijdcheques Monizze meer kosten met zich mee?

Werkgevers betalen maximum 5,91 euro per maaltijdcheque van Monizze. Maar de voordelen zijn gigantisch. Bedrijven betalen immers geen RSZ of personenbelastingen. Daarnaast is het een populair extra legaal voordeel voor werknemers. Zij zullen hun job dus meer waarderen en betere prestaties leveren. Wie maaltijdcheques Monizze bestelt, maakt als bedrijf een stap vooruit. Iedere onderneming kan ze aanvragen. Van een KMO tot een multinational.

Maaltijdcheques Monizze bestellen? Een zeer goede keuze

Monizze kan rekenen op meer dan dertig jaar ervaring. Door de jaren heen viel de uitgever van maaltijdcheques in de prijzen. In 2016 won Monizze een HR Excellence Award, een van de grootste onderscheidingen voor ondernemingen in België. Ook hun technologische evoluties onderscheidt hen van de rest. Monizze speelt in op een snel evoluerende digitale wereld, met onder meer een handige applicatie voor gsm. Als laatste is er een uitstekende klantenservice.

Dat maakt maaltijdcheques Monizze bestellen de beste keuze voor bedrijf én werknemer.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt