Maaltijdcheques: gratis offertes

Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf?

Motiveer uw personeel met extra koopkracht

Een etentje onder vrienden, een zakenlunch in de buurt, … Maaltijdcheques zijn één van de populairste extralegale voordelen en zijn niet meer weg te denken uit het salarispakket. Zin in een broodje, sushi, panini of soep? Het is allemaal mogelijk.

Maar hoe vindt u de juiste leverancier van maaltijdcheques? Op maaltijdcheques-gids.be geven we u wegwijs door:

Voor dat u met een leverancier in zee gaat is het dus zeker de moeite om wat extra info te verzamelen en verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Wij helpen u door u in contact te brengen met de grootste spelers op de markt.

Ontvang GRATIS offertes
Ik overwoog al een tijdje om maaltijdcheques toe te kennen aan onze werknemers. De moeilijkheid lag er vooral in om de juiste leverancier te vinden. Ook wenste ik vooraf wat meer info te verzamelen omtrent de wetgeving: wie heeft er recht op maaltijdcheques en hoe voorkom ik misbruik? Op maaltijdcheques-gids vond ik alle informatie hieromtrent terug. Het aanvragen van een offerte en het vervolgens vergelijken van verschillende leveranciers verliep heel vlot.

D. Konings uit Antwerpen

Meer over maaltijdcheques...

Ticket Restaurants en Uber Eats: het beste van twee werelden

Bestelt u tijdens de middag graag uw lunch via Uber Eats? Sinds maart 2019 is Uber Eats een samenwerking aangegaan met Edenred waardoor u nu ook uw bestellingen kunt afrekenen met Ticket Restaurant maaltijdcheques.

Verder lezen

Ticket Restaurant maaltijdcheques: waar gebruik ik ze?

Krijg je op het werk maaltijdcheques? Waar kun je die gebruiken? Kan dat ook online? Wij geven je meer uitleg waar je Ticket Restaurant maaltijdcheques kan gebruiken?

Verder lezen

Eén op drie werknemers ontvangt maaltijdcheques- en ecocheques

Jaar na jaar krijgen meer werknemers een deel van hun loon uitbetaald in maaltijd- en ecocheques. Dit jaar ontvangt ruim één op drie werknemers dergelijke cheques.

Verder lezen

Verwen uw werknemers met Ticket Restaurant maaltijdcheques

Met Ticket restaurant maaltijdcheques kan u éénvoudig betalen in restaurants, supermarkten, enz. Bovendien geniet u ook nog van een aantal extra voordelen.

Verder lezen